Máte chuť na něco rychlého, chutného a zdravého? Vyzkoušejte náš recept na makrelovou pomazánku! Tato lahodná pomazánka z makrely je ideální na snídani, svačinu nebo lehkou večeři. S jednoduchými ingrediencemi a snadnou přípravou se stane oblíbeným pokrmem ve vaší domácnosti. Přečtěte si náš makrelový recept a objevte, jak snadno můžete připravit tuto delikatesu.
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Česká
Svačina
Ingredience
Složení
4 porce
Makrela uzená 250 g
Zakysaná smetana 140 ml
Cibulka jarní 1 svaz.
Křen strouhaný 4 člž
Salátová okurka 1 ks
Lučina 1 ks
Ředkvičky 1 svaz.
Mrkev 1 svaz.
Makrela uzená 250 g
Zakysaná smetana 140 ml
Cibulka jarní 1 svaz.
Křen strouhaný 4 člž
Salátová okurka 1 ks
Lučina 1 ks
Ředkvičky 1 svaz.
Mrkev 1 svaz.
Příprava
1
Makrelu vybalte a oberte z ní maso do mísy.
2
Přidejte zakysanou smetanu, lučinu, cibulku a křen a vidličkou důkladně promíchejte.
3
Podávejte posypané kolečky cibulky, s dlouhými špalíky mrkve a okurky a s ředkvičkami.
1
Makrelu vybalte a oberte z ní maso do mísy.
2
Přidejte zakysanou smetanu, lučinu, cibulku a křen a vidličkou důkladně promíchejte.
3
Podávejte posypané kolečky cibulky, s dlouhými špalíky mrkve a okurky a s ředkvičkami.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!