Klasický makovec z českého máku může mít i tuto moderní podobu. Tak ho pro svoji rodinu často peče paní Lenka ze Zlína, která se s námi podělila o svůj oblíbený recept. A jaké je vaše rodinné stříbro?
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Narozeniny
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo
Mouka polohrubá 200 g
Vejce 1 ks
Cukr moučkový 150 g
Mák mletý 150 g
Kypřící prášek 1 ks
Mléko 250 ml
Mascarpone 250 g
Cukr vanilkový 1 ks
Smetana ke šlehání 250 g
Maliny
Jahody
Hroznové víno bílé
Máslo
Mouka polohrubá 200 g
Vejce 1 ks
Cukr moučkový 150 g
Mák mletý 150 g
Kypřící prášek 1 ks
Mléko 250 ml
Mascarpone 250 g
Cukr vanilkový 1 ks
Smetana ke šlehání 250 g
Maliny
Jahody
Hroznové víno bílé
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!