1
Lososa, oloupané kaki a omyté ředkvičky pokrájejte na drobné kostičky, jarní cibulky na kolečka a koriandr nasekejte nadrobno.
2
Vše vsypte do mísy, přelijte olejem, šťávou z limetky, sójovou omáčkou a jemně promíchejte.
3
Hotový tataráček posypte černým sezamem, ozdobte ředkvičkou nakrájenou na tenké plátky a snítkou koriandru. Osolte a opepřete dle chuti. Servírujte s opečenými plátky bagety.
1
Lososa, oloupané kaki a omyté ředkvičky pokrájejte na drobné kostičky, jarní cibulky na kolečka a koriandr nasekejte nadrobno.
2
Vše vsypte do mísy, přelijte olejem, šťávou z limetky, sójovou omáčkou a jemně promíchejte.
3
Hotový tataráček posypte černým sezamem, ozdobte ředkvičkou nakrájenou na tenké plátky a snítkou koriandru. Osolte a opepřete dle chuti. Servírujte s opečenými plátky bagety.