1
Z lososa stáhněte kůži, odkrojte tenčí maso z břicha ryby a maso pokrájejte na stejnoměrné kostky asi 3×3 cm.
2
Z bagety okrájejte kůrku a střídku natrhejte na kousky o velikosti sousta. Každý kousek zabalte do plátky pancetty.
3
Z větviček rozmarýnu otrhejte většinu lístků. Na rozmarýnové snítky pak napichujte střídavě kousky lososa a bagetu v pancettě. Špízy potřete olivovým olejem a grilujte ze všech stran na mírnějším žáru. Hotové špízy dochuťte solí a pepřem.
4
Podávejte s dipem umíchaným ze zakysané smetany, půl lžíce olivového oleje, hrsti nasekaného kopru, soli a čerstvě mletého pepře.
1
Z lososa stáhněte kůži, odkrojte tenčí maso z břicha ryby a maso pokrájejte na stejnoměrné kostky asi 3×3 cm.
2
Z bagety okrájejte kůrku a střídku natrhejte na kousky o velikosti sousta. Každý kousek zabalte do plátky pancetty.
3
Z větviček rozmarýnu otrhejte většinu lístků. Na rozmarýnové snítky pak napichujte střídavě kousky lososa a bagetu v pancettě. Špízy potřete olivovým olejem a grilujte ze všech stran na mírnějším žáru. Hotové špízy dochuťte solí a pepřem.
4
Podávejte s dipem umíchaným ze zakysané smetany, půl lžíce olivového oleje, hrsti nasekaného kopru, soli a čerstvě mletého pepře.