Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyLososové kanapky s marinovanou řepou
Albert logoAlbert logo
  • Lososové kanapky s marinovanou řepou

Lososové kanapky s marinovanou řepou

Lososové kanapky s marinovanou řepou
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Silvestr
Předkrm

Ingredience

Složení
10 porcí
  • Červená řepa 150 g
  • Sůl
  • Voda 50 ml
  • Ocet 25 ml
  • Cukr krupicový 10 g
  • Nové koření 2 ks
  • Bobkový list 1 ks
  • Pepř
  • Bageta francouzská 1 ks
  • Tapas Pomazánka z červené řepy a kozího sýru 125 g
  • Uzený losos s pepřem 125 g
  • Kopr čerstvý 1 snít.
  • Sezam černý 1 člž
  • Červená řepa 150 g
  • Sůl
  • Voda 50 ml
  • Ocet 25 ml
  • Cukr krupicový 10 g
  • Nové koření 2 ks
  • Bobkový list 1 ks
  • Pepř
  • Bageta francouzská 1 ks
  • Tapas Pomazánka z červené řepy a kozího sýru 125 g
  • Uzený losos s pepřem 125 g
  • Kopr čerstvý 1 snít.
  • Sezam černý 1 člž

Příprava

1
Uvařte 150 g červené řepy v osolené vodě 45 minut doměkka. Po uvaření ji nechte lehce vychladnout, oloupejte a nakrájejte na tenké plátky ostrým nožem nebo pomocí mandolíny. Plátky řepy vložte do větší mísy.
2
V hrnci smíchejte 50 ml vody, 25 ml octa, 10 g cukru, špetku soli, 2 kuličky nového koření, bobkový list a pepř. Směs přiveďte k varu a sundejte z plotny. Plátky řepy zalijte horkým nálevem a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Poté nechte řepu marinovat v lednici minimálně 12 hodin, nejlépe přes noc.
3
Bagetu nakrájejte na kolečka a na suché pánvi je opečte z obou stran dozlatova.
4
Na každý opečený kousek bagety přidejte lžičku pomazánky z červené řepy, plátek marinované řepy, kousek uzeného lososa a ozdobte snítkou čerstvého kopru. Nakonec posypte černým sezamem a užijte si noc plnou dobrého jídla a luxusních kanapek.
1
Uvařte 150 g červené řepy v osolené vodě 45 minut doměkka. Po uvaření ji nechte lehce vychladnout, oloupejte a nakrájejte na tenké plátky ostrým nožem nebo pomocí mandolíny. Plátky řepy vložte do větší mísy.
2
V hrnci smíchejte 50 ml vody, 25 ml octa, 10 g cukru, špetku soli, 2 kuličky nového koření, bobkový list a pepř. Směs přiveďte k varu a sundejte z plotny. Plátky řepy zalijte horkým nálevem a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Poté nechte řepu marinovat v lednici minimálně 12 hodin, nejlépe přes noc.
3
Bagetu nakrájejte na kolečka a na suché pánvi je opečte z obou stran dozlatova.
4
Na každý opečený kousek bagety přidejte lžičku pomazánky z červené řepy, plátek marinované řepy, kousek uzeného lososa a ozdobte snítkou čerstvého kopru. Nakonec posypte černým sezamem a užijte si noc plnou dobrého jídla a luxusních kanapek.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.