1
Zapékací mísu 20 × 30 cm vyložte alobalem a na něj rozložte pečicí papír. Lehce ho zastříkněte lžící olivového oleje, 2 citrony nakrájejte na kolečka. Z jednoho citronu nastrouhejte kůru a vymačkejte šťávu.
2
Doprostřed pečicího papíru dejte pro každou porci lososa snítku tymiánu a kolečko citronu. Položte na ně lososa, osolte, opepřete, pokapejte citronovou šťávou a posypte nastrouhanou citronovou kůrou. Poklaďte zbytkem snítek tymiánu a koleček citronu a zakápněte olivovým olejem.
3
Delší okraje alobalu a pečicího papíru přiložte k sobě a důkladně několikrát přehněte. Stejně tak několikrát důkladně přehněte i boční strany, aby vznikl uzavřený balíček. Pečte v troubě 20 minut na 190 °C. Poté rozbalte a pečte dalších 10 minut. Podávejte s bramborovým salátem.
1
Zapékací mísu 20 × 30 cm vyložte alobalem a na něj rozložte pečicí papír. Lehce ho zastříkněte lžící olivového oleje, 2 citrony nakrájejte na kolečka. Z jednoho citronu nastrouhejte kůru a vymačkejte šťávu.
2
Doprostřed pečicího papíru dejte pro každou porci lososa snítku tymiánu a kolečko citronu. Položte na ně lososa, osolte, opepřete, pokapejte citronovou šťávou a posypte nastrouhanou citronovou kůrou. Poklaďte zbytkem snítek tymiánu a koleček citronu a zakápněte olivovým olejem.
3
Delší okraje alobalu a pečicího papíru přiložte k sobě a důkladně několikrát přehněte. Stejně tak několikrát důkladně přehněte i boční strany, aby vznikl uzavřený balíček. Pečte v troubě 20 minut na 190 °C. Poté rozbalte a pečte dalších 10 minut. Podávejte s bramborovým salátem.