1
Začněte přípravou omáčky. Petrželku a rozmarýn nakrájejte najemno, oloupaný česnek prolisujte. Promíchejte s uzenou paprikou, chilli, oreganem, octem a olejem. Lehce osolte a opepřete.
2
Z chřestových výhonků odkrojte tvrdé konce, mrkev rozpulte. Na pánvi rozpusťte máslo a zeleninu na něm orestujte doměkka. Odložte stranou.
3
Do stejné pánve vložte filety lososa Sockeye, snižte teplotu a 10 minut je z obou stran opékejte. Při kuchyňské úpravě vynikne fantastická chuť ryby. Přípravou při nízké teplotě zabráníte jejímu vysušení. V případě potřeby přidejte další máslo. Poté osolte a opepřete.
4
Lososa podávejte s omáčkou a restovanou zeleninou.
1
Začněte přípravou omáčky. Petrželku a rozmarýn nakrájejte najemno, oloupaný česnek prolisujte. Promíchejte s uzenou paprikou, chilli, oreganem, octem a olejem. Lehce osolte a opepřete.
2
Z chřestových výhonků odkrojte tvrdé konce, mrkev rozpulte. Na pánvi rozpusťte máslo a zeleninu na něm orestujte doměkka. Odložte stranou.
3
Do stejné pánve vložte filety lososa Sockeye, snižte teplotu a 10 minut je z obou stran opékejte. Při kuchyňské úpravě vynikne fantastická chuť ryby. Přípravou při nízké teplotě zabráníte jejímu vysušení. V případě potřeby přidejte další máslo. Poté osolte a opepřete.
4
Lososa podávejte s omáčkou a restovanou zeleninou.