1
Petrželku a rozmarýn nakrájejte najemno, oloupaný česnek prolisujte. Promíchejte s ostatními surovinami na omáčku.
2
Z chřestových výhonků odkrojte tvrdé konce, mrkev rozpulte. Na pánvi rozpusťte máslo a zeleninu na něm orestujte doměkka. Odložte stranou.
3
Do stejné pánve vložte filety lososa a 10 minut je z obou stran opékejte. V případě potřeby přidejte další máslo. Poté osolte a opepřete.
4
Lososa podávejte s omáčkou a restovanou zeleninou. Ozdobte plátky citronu a snítkou rozmarýnu
1
Petrželku a rozmarýn nakrájejte najemno, oloupaný česnek prolisujte. Promíchejte s ostatními surovinami na omáčku.
2
Z chřestových výhonků odkrojte tvrdé konce, mrkev rozpulte. Na pánvi rozpusťte máslo a zeleninu na něm orestujte doměkka. Odložte stranou.
3
Do stejné pánve vložte filety lososa a 10 minut je z obou stran opékejte. V případě potřeby přidejte další máslo. Poté osolte a opepřete.
4
Lososa podávejte s omáčkou a restovanou zeleninou. Ozdobte plátky citronu a snítkou rozmarýnu