1
Filet lososa osolte a opepřete. Z jednoho pomeranče vymačkejte šťávu a smíchejte ji s 30 ml olivového oleje. Marinádou potřete ze všech stran lososa, poklaďte ho snítkami tymiánu a nechte 30 minut odpočinout.
2
Zbylé 2 pomeranče omyjte a nakrájejte na kolečka a klínky, stejně jako oloupanou cibuli a červenou řepu. Všechny suroviny vyskládejte střídavě do vymazaného pekáčku, pokapejte zbylým olejem a navrch položte marinovaný filet lososa.
3
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 20–25 minut.
1
Filet lososa osolte a opepřete. Z jednoho pomeranče vymačkejte šťávu a smíchejte ji s 30 ml olivového oleje. Marinádou potřete ze všech stran lososa, poklaďte ho snítkami tymiánu a nechte 30 minut odpočinout.
2
Zbylé 2 pomeranče omyjte a nakrájejte na kolečka a klínky, stejně jako oloupanou cibuli a červenou řepu. Všechny suroviny vyskládejte střídavě do vymazaného pekáčku, pokapejte zbylým olejem a navrch položte marinovaný filet lososa.
3
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 20–25 minut.