1
V misce metličkou smíchejte sůl, pepř, nastrouhanou citronovou kůru z dobře omytého citronu a javorový sirup. Filety lososa nechte ve směsi 10 minut marinovat.
2
Mezitím z pečicího papíru vystřihněte 4 čtverce o velikosti 25 × 25 cm. Na každý pak navrstvěte špenát, očištěné žampiony překrojené napůl a navrch položte filet lososa. Ke každé porci poté přidejte ještě dlaní rozdrcený stroužek česneku. Složte do pevně uzavřených balíčků a dejte do zapékací mísy. Pečte 20 minut v předehřáté troubě na 180 °C.
3
Lososa v papírové papilotě přendejte na talíř a podávejte.
1
V misce metličkou smíchejte sůl, pepř, nastrouhanou citronovou kůru z dobře omytého citronu a javorový sirup. Filety lososa nechte ve směsi 10 minut marinovat.
2
Mezitím z pečicího papíru vystřihněte 4 čtverce o velikosti 25 × 25 cm. Na každý pak navrstvěte špenát, očištěné žampiony překrojené napůl a navrch položte filet lososa. Ke každé porci poté přidejte ještě dlaní rozdrcený stroužek česneku. Složte do pevně uzavřených balíčků a dejte do zapékací mísy. Pečte 20 minut v předehřáté troubě na 180 °C.
3
Lososa v papírové papilotě přendejte na talíř a podávejte.