ReceptyLodičky z paštiky s klikvou marinovanou v portském víně s křupavým kadeřávkem
Lodičky z paštiky s klikvou marinovanou v portském víně s křupavým kadeřávkem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Silvestr
Předkrm
Ingredience
Složení
4 porce
Kuřecí játra 200 g
Sůl 5 g
Pepř 1 g
Tymián sušený
Česnek 10 g
Vejce 3 ks
Máslo 100 g
Víno portské 70 ml
Červené víno 70 ml
Cukr krupicový 55 g
Skořice celá 1 ks
Badyán celý 2 ks
Brusinky 80 g
Kadeřávek 150 g
Olej olivový 10 ml
Blanšírované mandle 30 g
Kuřecí játra 200 g
Sůl 5 g
Pepř 1 g
Tymián sušený
Česnek 10 g
Vejce 3 ks
Máslo 100 g
Víno portské 70 ml
Červené víno 70 ml
Cukr krupicový 55 g
Skořice celá 1 ks
Badyán celý 2 ks
Brusinky 80 g
Kadeřávek 150 g
Olej olivový 10 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!