Prošlehejte žloutky s 250ml zakysané smetany, cukrem, moukou a špetkou soli na hladké těsto, které pomalu stéká ze lžíce. Bílky vyšlehejte na pevný sníh a přimíchejte ho k těstu.
2
Pánev zlehka vytřete máslem, dávejte na ni po lžíci těsta a lívance opékejte z obou stran. Lívance uchovejte v teple. Podávejte je poprášené moučkovým cukrem a skořicí, se zakysanou smetanou a povidly.
1
Prošlehejte žloutky s 250ml zakysané smetany, cukrem, moukou a špetkou soli na hladké těsto, které pomalu stéká ze lžíce. Bílky vyšlehejte na pevný sníh a přimíchejte ho k těstu.
2
Pánev zlehka vytřete máslem, dávejte na ni po lžíci těsta a lívance opékejte z obou stran. Lívance uchovejte v teple. Podávejte je poprášené moučkovým cukrem a skořicí, se zakysanou smetanou a povidly.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!