Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyLinecké slepované karamelem
Albert logoAlbert logo
  • Linecké slepované karamelem

Linecké slepované karamelem

Linecké slepované karamelem
Snadné
16-30 minut
5/5
Dezert

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Máslo 140 g
  • Cukr moučkový 70 g
  • Vaječný žloutek 2 ks
  • Mouka hladká 210 g
  • Sůl
  • Citronová kůra 1 ks
  • Kypřící prášek
  • Džem rybízový
  • Máslo 140 g
  • Cukr moučkový 70 g
  • Vaječný žloutek 2 ks
  • Mouka hladká 210 g
  • Sůl
  • Citronová kůra 1 ks
  • Kypřící prášek
  • Džem rybízový

Příprava

1
Z rozváleného těsta nevykrajujte srdíčka, ale kolečka. Upečte a zchladlá slepujte karamelovým krémem. Získáte ho tak, že povaříte 1 plechovku salka 2 hodiny ve vodě. Necháte zcela vychladnout a pak smícháte se 150 g másla.
1
Z rozváleného těsta nevykrajujte srdíčka, ale kolečka. Upečte a zchladlá slepujte karamelovým krémem. Získáte ho tak, že povaříte 1 plechovku salka 2 hodiny ve vodě. Necháte zcela vychladnout a pak smícháte se 150 g másla.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 40 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 33 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 12 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 40 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 12 dní

Od 20.11.2024 do 03.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.