1
Suroviny zpracujte do hladkého těsta, které nechte půl hodiny v chladu odležet. Předehřejte troubu na 160 °C.
2
Těsto pak rozválejte na 3–5mm plát a vykrajujte hvězdičky (polovinu s otvorem). Zbytky vždy zpracujte do plátu, až všechno spotřebujete.
3
Pečte na plechu 15–20 minut do jemně zlatova. Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a slepujte džemem po dvou hvězdičkách k sobě.
1
Suroviny zpracujte do hladkého těsta, které nechte půl hodiny v chladu odležet. Předehřejte troubu na 160 °C.
2
Těsto pak rozválejte na 3–5mm plát a vykrajujte hvězdičky (polovinu s otvorem). Zbytky vždy zpracujte do plátu, až všechno spotřebujete.
3
Pečte na plechu 15–20 minut do jemně zlatova. Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a slepujte džemem po dvou hvězdičkách k sobě.