1
Podélně nakrájejte 2 lilky na plátky silné 0,5 cm. Každý plátek posolte a nechte 20 minut takzvaně vypotit. Poté je osušte a na rozpálených 2 lžících oleje v pánvi osmažte z obou stran přibližně 5 minut.
2
Na náplň v misce promíchejte 200 g čerstvého sýra, 2 prolisované stroužky česneku, špetku soli a pepře, 60 g černých oliv nakrájených na plátky a 40 g nasekaných vlašských ořechů.
3
Vychladlé plátky lilku potřete připravenou směsí, opatrně zarolujte a sepněte párátkem.
4
Dejte do chladničky zatuhnout a před podáváním ozdobte 200 g zakysané smetany a lístkem petrželky. Dobrou chuť!
1
Podélně nakrájejte 2 lilky na plátky silné 0,5 cm. Každý plátek posolte a nechte 20 minut takzvaně vypotit. Poté je osušte a na rozpálených 2 lžících oleje v pánvi osmažte z obou stran přibližně 5 minut.
2
Na náplň v misce promíchejte 200 g čerstvého sýra, 2 prolisované stroužky česneku, špetku soli a pepře, 60 g černých oliv nakrájených na plátky a 40 g nasekaných vlašských ořechů.
3
Vychladlé plátky lilku potřete připravenou směsí, opatrně zarolujte a sepněte párátkem.
4
Dejte do chladničky zatuhnout a před podáváním ozdobte 200 g zakysané smetany a lístkem petrželky. Dobrou chuť!