Díky uzenému tempehu dostane lilkové ragú zcela jiný rozměr. Navíc bude obohaceno o rostlinné bílkoviny.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule 1 ks
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer 2 řap.
Lilek 1 ks
Olej olivový 3 plž
Sůl
Rajčata krájená v plechovce 400 g
Rajský protlak 70 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Rýže basmati 200 g
Tempeh BIO 190 g
Česnek 2 strouž.
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Pepř
Cibule 1 ks
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer 2 řap.
Lilek 1 ks
Olej olivový 3 plž
Sůl
Rajčata krájená v plechovce 400 g
Rajský protlak 70 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Rýže basmati 200 g
Tempeh BIO 190 g
Česnek 2 strouž.
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!