1
Vejce vařte ve vroucí vodě 9 minut, pak je vložte na 3 minuty do studené vody a oloupejte.
2
Brambory vařte 18–20 minut. Rozpulte je a zprudka opečte na oleji.
3
Salát rozeberte na listy a rozložte na talíře.
4
Na dresink promíchejte hořčici, ocet, olej, cukr, sůl a pepř.
5
Na salátové listy natrhejte makrelu zbavenou kůže a kostí, přidejte brambory a rozpůlená vejce. Přelijte dresinkem a posypte nasekanou petrželkou.
1
Vejce vařte ve vroucí vodě 9 minut, pak je vložte na 3 minuty do studené vody a oloupejte.
2
Brambory vařte 18–20 minut. Rozpulte je a zprudka opečte na oleji.
3
Salát rozeberte na listy a rozložte na talíře.
4
Na dresink promíchejte hořčici, ocet, olej, cukr, sůl a pepř.
5
Na salátové listy natrhejte makrelu zbavenou kůže a kostí, přidejte brambory a rozpůlená vejce. Přelijte dresinkem a posypte nasekanou petrželkou.