1
Rýži připravte podle návodu na obalu.
2
Mezitím na pánvi rozpalte lžíci olivového oleje a orestujte na něm oloupanou cibuli nakrájenou na proužky. Přidejte oloupané a najemno nakrájené 2 stroužky česneku, 2 cm zázvoru, nadrobno pokrájené stonky koriandru a kari koření. Restujte společně další minutu.
3
Přidejte zbylé pečené maso natrhané na kousky, zbylou pečenou zeleninu a 10 spařených hrachových lusků.
4
Do pánve vlijte kokosové mléko a minutu povařte. Poté dochuťte šťávou z poloviny citronu. Nakonec kari ozdobte zbylými lístky koriandru, klínkem citronu, a pokud chcete, také špetkou chilli vloček. Oběd, který zachránil maso z nedělní pečínky, je na stole.
1
Rýži připravte podle návodu na obalu.
2
Mezitím na pánvi rozpalte lžíci olivového oleje a orestujte na něm oloupanou cibuli nakrájenou na proužky. Přidejte oloupané a najemno nakrájené 2 stroužky česneku, 2 cm zázvoru, nadrobno pokrájené stonky koriandru a kari koření. Restujte společně další minutu.
3
Přidejte zbylé pečené maso natrhané na kousky, zbylou pečenou zeleninu a 10 spařených hrachových lusků.
4
Do pánve vlijte kokosové mléko a minutu povařte. Poté dochuťte šťávou z poloviny citronu. Nakonec kari ozdobte zbylými lístky koriandru, klínkem citronu, a pokud chcete, také špetkou chilli vloček. Oběd, který zachránil maso z nedělní pečínky, je na stole.