ReceptyKynutý alpský knedlík s povidlovou náplní a mákem
Kynutý alpský knedlík s povidlovou náplní a mákem
Jako z pravé rakouské sjezdovky. Pokud si chcete zavzpomínat na zimní lyžovačku, připravte si poctivý kynutý alpský knedlík s povidly a mákem.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Rakouská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Máslo 100 g
Mléko 250 ml
Cukr krupicový 50 g
Droždí čerstvé 15 g
Mouka polohrubá 500 g
Vejce 2 ks
Sůl
Mák mletý 50 g
Povidla švestková 300 g
Omáčka vanilková
Cukr moučkový 1,5 plž
Máslo 100 g
Mléko 250 ml
Cukr krupicový 50 g
Droždí čerstvé 15 g
Mouka polohrubá 500 g
Vejce 2 ks
Sůl
Mák mletý 50 g
Povidla švestková 300 g
Omáčka vanilková
Cukr moučkový 1,5 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!