1
Květák očistěte od vnějších listů a příčně rozřízněte na 1,5 cm široké plátky.
2
Olej smíchejte se šťávou z 1 citronu, drceným česnekem, medem a lžičkou soli. Směsí zakapejte květák a nechte hodinu odležet.
3
Květák položte na rozpálený rošt. Grilujte 2–3 minuty a otočte. Přetřete zbývající směsí a grilujte dalších 4–5 minut.
4
Posypte chilli, petrželkou a vlašskými ořechy. Servírujte s klínky citronu.
1
Květák očistěte od vnějších listů a příčně rozřízněte na 1,5 cm široké plátky.
2
Olej smíchejte se šťávou z 1 citronu, drceným česnekem, medem a lžičkou soli. Směsí zakapejte květák a nechte hodinu odležet.
3
Květák položte na rozpálený rošt. Grilujte 2–3 minuty a otočte. Přetřete zbývající směsí a grilujte dalších 4–5 minut.
4
Posypte chilli, petrželkou a vlašskými ořechy. Servírujte s klínky citronu.