1
Na 2 lžících oleje osmahněte nakrájenou cibulku. Přidejte 350 g květáku a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a 20 minut vařte.
2
Ochuťte muškátovým květem, osolte a opepřete. Přidejte smetanu a rozmixujte tyčovým mixérem.
3
Na 1 lžíci oleje opečte zbývající květák nakrájený na plátky.
4
Porce ozdobte natrhanou rukolou, parmazánem a opečeným květákem.
1
Na 2 lžících oleje osmahněte nakrájenou cibulku. Přidejte 350 g květáku a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a 20 minut vařte.
2
Ochuťte muškátovým květem, osolte a opepřete. Přidejte smetanu a rozmixujte tyčovým mixérem.
3
Na 1 lžíci oleje opečte zbývající květák nakrájený na plátky.
4
Porce ozdobte natrhanou rukolou, parmazánem a opečeným květákem.