1
V hrnci rozehřejte na středním plameni olej. Přidejte koriandr a kmín, míchejte a nechte koření chvilku rozvonět. Přihoďte cibuli a česnek a opékejte ještě 4–6 minut. Pak do hrnce dejte květák, hrách, kešú ořechy a zalijte vodou nebo vývarem. Osolte a opepřete. Přiveďte k varu, snižte teplotu, zakryjte poklicí a vařte zhruba 30 minut, dokud hrách nezměkne. Přidejte kuřecí prsa a vařte je 12–15 minut doměkka. Polévku odstavte z plotny a vyjměte kuřecí maso. Natrhejte je vidličkou na menší kousky. Polévku rozmixujte tyčovým mixérem, přiklopte poklicí a udržujte teplou.
2
Připravte si kořeněná semínka. V pánvičce rozehřejte na vyšším plameni olej, přidejte česnek a všechna semínka. Opékejte zhruba 1 minutu dozlatova. Úplně nakonec přidejte koření a promíchejte, aby se semínka obalila. Polévku nalijte do misek, přidejte kuřecí maso a posypte kořeněnými semínky.