1
Do misky vložte květák, slaninu, pórek, přisypte pažitku a parmazán, rozklepněte vejce a přimíchejte mouku smíchanou s kypřicím práškem. Osolte, opepřete a důkladně promíchejte.
2
Ve velké hlubší pánvi rozehřejte centimetrovou vrstvu oleje. Lžící nabírejte hromádky směsi, každou jemně obalte ve strouhance a z obou stran smažte asi 2 minuty dozlatova.
3
Placičky odkládejte na papírovou utěrku, aby odsála přebytečný tuk. Podávejte teplé s rajčatovou omáčkou nebo kečupem.
1
Do misky vložte květák, slaninu, pórek, přisypte pažitku a parmazán, rozklepněte vejce a přimíchejte mouku smíchanou s kypřicím práškem. Osolte, opepřete a důkladně promíchejte.
2
Ve velké hlubší pánvi rozehřejte centimetrovou vrstvu oleje. Lžící nabírejte hromádky směsi, každou jemně obalte ve strouhance a z obou stran smažte asi 2 minuty dozlatova.
3
Placičky odkládejte na papírovou utěrku, aby odsála přebytečný tuk. Podávejte teplé s rajčatovou omáčkou nebo kečupem.