1
Na omáčku smíchejte všechny ingredience v misce a dejte je stranou.
2
Květáku odřízněte tvrdý košťál a pak ho rozdělte na jednotlivé růžice – čím menší budou, tím rychleji se propečou.
3
Mouku rozmíchejte v mléce a pak v těstíčku obalte růžičky květáku a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 15–20 minut.
4
Pak vyjměte z trouby, přelijte omáčkou a pečte dalších 5 minut. Lžící naberte omáčku steklou z květáku, vraťte na zeleninu a dopečte dalších 5 minut.
1
Na omáčku smíchejte všechny ingredience v misce a dejte je stranou.
2
Květáku odřízněte tvrdý košťál a pak ho rozdělte na jednotlivé růžice – čím menší budou, tím rychleji se propečou.
3
Mouku rozmíchejte v mléce a pak v těstíčku obalte růžičky květáku a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 15–20 minut.
4
Pak vyjměte z trouby, přelijte omáčkou a pečte dalších 5 minut. Lžící naberte omáčku steklou z květáku, vraťte na zeleninu a dopečte dalších 5 minut.