Díky paní Marii Křoustkové z Jihlavy se nám do rukou dostal jednoduchý, a přesto originální a skvělý recept na vegetariánské karbanátky. Objevíte nový způsob, jak rafinovaně zkombinovat kuskus a luštěniny s ohromujícím výsledkem.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Kuskus BIO 300 g
Olej olivový 6 plž
Sůl
Vývar zeleninový 300 ml
Cibule 1 ks
Fazole bílé sterilované 400 g
Česnek 3 strouž.
Koriandr čerstvý 2 plž
Zakysaná smetana 180 g
Vejce 1 ks
Olej slunečnicový
Pepř
Salát mix rukola, červená řepa, mangold
Citronová šťáva 15 ml
Kopr 1 hrs.
Kuskus BIO 300 g
Olej olivový 6 plž
Sůl
Vývar zeleninový 300 ml
Cibule 1 ks
Fazole bílé sterilované 400 g
Česnek 3 strouž.
Koriandr čerstvý 2 plž
Zakysaná smetana 180 g
Vejce 1 ks
Olej slunečnicový
Pepř
Salát mix rukola, červená řepa, mangold
Citronová šťáva 15 ml
Kopr 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!