1
Kuřecí skelety s 1 cibulí zalijte vodou. Přidejte koření a vařte 50 minut. Sceďte, vývar uchovejte, maso oberte a nechte stranou.
2
Na rozehřátém oleji orestujte ve větším hrnci najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypte půlkolečka očištěné mrkve, kousky očištěného celeru a na nudličky nakrájený pórek. Osolte a opékejte 4 minuty.
3
Podlijte pivem a vařte 5 minut. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Vsypte maso a vařte 20 minut.
4
Před podáváním posypte čerstvou petrželkou.
1
Kuřecí skelety s 1 cibulí zalijte vodou. Přidejte koření a vařte 50 minut. Sceďte, vývar uchovejte, maso oberte a nechte stranou.
2
Na rozehřátém oleji orestujte ve větším hrnci najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypte půlkolečka očištěné mrkve, kousky očištěného celeru a na nudličky nakrájený pórek. Osolte a opékejte 4 minuty.
3
Podlijte pivem a vařte 5 minut. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Vsypte maso a vařte 20 minut.
4
Před podáváním posypte čerstvou petrželkou.