1
Avokádo rozmačkejte vidličkou spolu s česnekem a limetkovou šťávou. Přidejte dvě nadrobno nakrájená rajčata a smíchejte se smetanou.
2
Ve dvou lžících rozpáleného oleje opečte osolené a opepřené maso dozlatova. Vyndejte a nakrájejte na nudličky.
3
Tortilly potřete avokádovou směsí, zakysanou smetanou. Přidejte maso a nakrájenou zeleninu tak, aby se placky daly zarolovat.
4
Nejprve je ohněte ve spodní třetině a poté zabalte do kompaktního balíčku. K tortillám servírujte bílé víno.
1
Avokádo rozmačkejte vidličkou spolu s česnekem a limetkovou šťávou. Přidejte dvě nadrobno nakrájená rajčata a smíchejte se smetanou.
2
Ve dvou lžících rozpáleného oleje opečte osolené a opepřené maso dozlatova. Vyndejte a nakrájejte na nudličky.
3
Tortilly potřete avokádovou směsí, zakysanou smetanou. Přidejte maso a nakrájenou zeleninu tak, aby se placky daly zarolovat.
4
Nejprve je ohněte ve spodní třetině a poté zabalte do kompaktního balíčku. K tortillám servírujte bílé víno.