1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
V pánvi, kterou můžete dát i do trouby, rozehřejte na středním plameni olej.
3
Maso osolte a opepřete. Opečte ho na oleji z obou stran dozlatova, trvá to zhruba 5 minut z každé strany a odložte stranou.
4
Do pánve vhoďte cibuli a česnek a opékejte doměkka, asi 3 minuty. Přidejte koření, protlak a zhruba minutu ho míchejte, až trochu ztmavne.
5
Pak přidejte cizrnu a vývar a přiveďte k varu. Na cizrnu usaďte stehna a pánev dejte na 25–30 minut do trouby.
6
Před podáváním posypte chilli papričkou a nasekanou petrželkou.
1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
V pánvi, kterou můžete dát i do trouby, rozehřejte na středním plameni olej.
3
Maso osolte a opepřete. Opečte ho na oleji z obou stran dozlatova, trvá to zhruba 5 minut z každé strany a odložte stranou.
4
Do pánve vhoďte cibuli a česnek a opékejte doměkka, asi 3 minuty. Přidejte koření, protlak a zhruba minutu ho míchejte, až trochu ztmavne.
5
Pak přidejte cizrnu a vývar a přiveďte k varu. Na cizrnu usaďte stehna a pánev dejte na 25–30 minut do trouby.
6
Před podáváním posypte chilli papričkou a nasekanou petrželkou.