1
V misce smíchejte sójovou omáčku, worcester, cukr, med, česnek, solamyl a olej. Přelijte do vetší mělké mísy.
2
Maso nakrájejte na delší, asi centimetr široké proužky. Ty jako vlnky napíchejte na čtyři špejle a položte nejméně na patnáct minut do marinády
3
Špízky opékejte na grilovací pánvi – zhruba dvě minuty z každé strany, dokud maso krásně nezezlátne. Podávejte s vařenou rýží a fazolkami.
1
V misce smíchejte sójovou omáčku, worcester, cukr, med, česnek, solamyl a olej. Přelijte do vetší mělké mísy.
2
Maso nakrájejte na delší, asi centimetr široké proužky. Ty jako vlnky napíchejte na čtyři špejle a položte nejméně na patnáct minut do marinády
3
Špízky opékejte na grilovací pánvi – zhruba dvě minuty z každé strany, dokud maso krásně nezezlátne. Podávejte s vařenou rýží a fazolkami.