1
Maso nakrájejte na dlouhé proužky. Na marinádu smíchejte všechny suroviny a na 30 minut do ní vložte maso.
2
Poté maso vyndejte a napíchejte na špejle. Zprudka opékejte na grilovacím roštu a stále otáčejte.
3
Na mátový dip smíchejte jogurt s nasekanou mátou, olejem, solí a pepřem.
4
Maso podávejte s dipem a čerstvým koriandrem.
1
Maso nakrájejte na dlouhé proužky. Na marinádu smíchejte všechny suroviny a na 30 minut do ní vložte maso.
2
Poté maso vyndejte a napíchejte na špejle. Zprudka opékejte na grilovacím roštu a stále otáčejte.
3
Na mátový dip smíchejte jogurt s nasekanou mátou, olejem, solí a pepřem.
4
Maso podávejte s dipem a čerstvým koriandrem.