1
Maso naložte do marinády z oleje, soli, pepře, citronu a tymiánu. Nechte uležet v chladu nejméně 30 minut.
2
Připravte tzatziki. V jogurtu rozmíchejte kopr, mátu a česnek se špetkou soli. Vzniklou směs smíchejte s okurkami a vložte do lednice.
3
Maso navlékněte na špejle nebo jehlice a ogrilujte (v troubě pečte 20 minut na 200 °C, jednou otočte).
4
Pitu opečte nasucho v pánvi nebo dejte na chvilku do trouby k masu. Podávejte s hummusem, tzatziki, citronem a bílým vínem.
1
Maso naložte do marinády z oleje, soli, pepře, citronu a tymiánu. Nechte uležet v chladu nejméně 30 minut.
2
Připravte tzatziki. V jogurtu rozmíchejte kopr, mátu a česnek se špetkou soli. Vzniklou směs smíchejte s okurkami a vložte do lednice.
3
Maso navlékněte na špejle nebo jehlice a ogrilujte (v troubě pečte 20 minut na 200 °C, jednou otočte).
4
Pitu opečte nasucho v pánvi nebo dejte na chvilku do trouby k masu. Podávejte s hummusem, tzatziki, citronem a bílým vínem.