1
Na pánvi osmahněte maso a vyjměte je.
2
Vsypte cibuli, česnek, papriky a opékejte do změknutí. Okořeňte, přidejte protlak a rajčata, podlijte vývarem a vařte do zhoustnutí.
3
Natrhejte maso a vraťte ho zpět do pánve, přidejte scezenou cizrnu.
4
Můžete dle chuti dosladit cukrem a přikyselit citronovou šťávou. Podávejte s rýží, posypané koriandrem, v doprovodu bílého vína.
1
Na pánvi osmahněte maso a vyjměte je.
2
Vsypte cibuli, česnek, papriky a opékejte do změknutí. Okořeňte, přidejte protlak a rajčata, podlijte vývarem a vařte do zhoustnutí.
3
Natrhejte maso a vraťte ho zpět do pánve, přidejte scezenou cizrnu.
4
Můžete dle chuti dosladit cukrem a přikyselit citronovou šťávou. Podávejte s rýží, posypané koriandrem, v doprovodu bílého vína.