1
V misce metličkou smíchejte 120 g džemu s červeným vínem, ananasovým džusem, sójovou omáčkou, balsamikovým octem, prolisovaným stroužkem česneku a špetkou chilli a kari koření. Přidejte sůl, pepř a 250 ml marinády dejte stranou na omáčku.
2
Zbylou směsí naplňte uzavíratelný sáček a vložte do něj omyté a osušené maso. Nechte 10 minut marinovat.
3
Mezitím v rendlíku důkladně promíchejte kukuřičný škrob s odloženou marinádou a přiveďte k varu. Vařte 2 minuty do zhoustnutí omáčky. Přidejte zbylý džem a promixujte.
4
Maso vyndejte z marinády a grilujte v pánvi na olivovém oleji z obou stran dozlatova.
5
Oloupané brambory uvařte v osolené vodě a ještě teplé je rozšťouchejte s máslem, smetanou, slaninou pokrájenou na kostičky a jarní cibulkou s pažitkou nakrájenou najemno.
6
Podávejte s pokrájeným kuřecím masem, ovocnou omáčkou a ozdobte čerstvými malinami.
1
V misce metličkou smíchejte 120 g džemu s červeným vínem, ananasovým džusem, sójovou omáčkou, balsamikovým octem, prolisovaným stroužkem česneku a špetkou chilli a kari koření. Přidejte sůl, pepř a 250 ml marinády dejte stranou na omáčku.
2
Zbylou směsí naplňte uzavíratelný sáček a vložte do něj omyté a osušené maso. Nechte 10 minut marinovat.
3
Mezitím v rendlíku důkladně promíchejte kukuřičný škrob s odloženou marinádou a přiveďte k varu. Vařte 2 minuty do zhoustnutí omáčky. Přidejte zbylý džem a promixujte.
4
Maso vyndejte z marinády a grilujte v pánvi na olivovém oleji z obou stran dozlatova.
5
Oloupané brambory uvařte v osolené vodě a ještě teplé je rozšťouchejte s máslem, smetanou, slaninou pokrájenou na kostičky a jarní cibulkou s pažitkou nakrájenou najemno.
6
Podávejte s pokrájeným kuřecím masem, ovocnou omáčkou a ozdobte čerstvými malinami.