1
Očištěná osolená kuřecí prsa zprudka opečte na oleji v pánvi, 2 minuty z každé strany. Přendejte do zapékací misky a vložte na 5 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
2
Pak-choi nakrájejte nahrubo. Z jednoho pomeranče okrájejte slupku až na dužinu a pak z něj vykrájejte všechny měsíčky tak, aby vám zůstaly čisté dílky bez slupek. Z druhého pomeranče vymačkejte šťávu.
3
Na 2 lžících oleje zprudka restujte pak-choi 1 minutu. Přisypte ořechy a přilijte pomerančovou šťávu. Ještě minutu ohřívejte a přesypte do mísy. Promíchejte se zbylým olivovým olejem, nasekanou chilli papričkou, osolte a opepřete. Nakonec vmíchejte pomerančové dílky.
4
Salát rozprostřete na talíř, vedle vyskládejte na plátky pokrájené kuřecí prso a ozdobte snítkami kopru.
1
Očištěná osolená kuřecí prsa zprudka opečte na oleji v pánvi, 2 minuty z každé strany. Přendejte do zapékací misky a vložte na 5 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
2
Pak-choi nakrájejte nahrubo. Z jednoho pomeranče okrájejte slupku až na dužinu a pak z něj vykrájejte všechny měsíčky tak, aby vám zůstaly čisté dílky bez slupek. Z druhého pomeranče vymačkejte šťávu.
3
Na 2 lžících oleje zprudka restujte pak-choi 1 minutu. Přisypte ořechy a přilijte pomerančovou šťávu. Ještě minutu ohřívejte a přesypte do mísy. Promíchejte se zbylým olivovým olejem, nasekanou chilli papričkou, osolte a opepřete. Nakonec vmíchejte pomerančové dílky.
4
Salát rozprostřete na talíř, vedle vyskládejte na plátky pokrájené kuřecí prso a ozdobte snítkami kopru.