1
Nejprve připravte jogurtový dresink – jogurt, česnek, ocet a lžíci vlažné vody smíchejte v misce. Podle chuti osolte a opepřete a dejte stranou.
2
Předvařené kukuřičné klasy deset až dvanáct minut grilujte na rozpálené grilovací pánvi. Pak ji sejměte z ohně a palice nakrájejte na dva centimetry silná kolečka.
3
Fazolky čtyři až pět minut povařte ve vroucí vodě a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou.
4
Kuřecí řízek rozřízněte na dva díly a oba potřete olejem a posypte směsí papriky a kmínu. Grilujte pět minut z každé strany.
5
Nakonec vše smíchejte v míse: kuře, fazolky, kukuřici, rajčata, cibuli a rozdělené listy salátu. Navrch dejte dresink.
1
Nejprve připravte jogurtový dresink – jogurt, česnek, ocet a lžíci vlažné vody smíchejte v misce. Podle chuti osolte a opepřete a dejte stranou.
2
Předvařené kukuřičné klasy deset až dvanáct minut grilujte na rozpálené grilovací pánvi. Pak ji sejměte z ohně a palice nakrájejte na dva centimetry silná kolečka.
3
Fazolky čtyři až pět minut povařte ve vroucí vodě a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou.
4
Kuřecí řízek rozřízněte na dva díly a oba potřete olejem a posypte směsí papriky a kmínu. Grilujte pět minut z každé strany.
5
Nakonec vše smíchejte v míse: kuře, fazolky, kukuřici, rajčata, cibuli a rozdělené listy salátu. Navrch dejte dresink.