ReceptyKuřecí ragú na červeném víně se šafránovým rizotem
Kuřecí ragú na červeném víně se šafránovým rizotem
Snadné
0-15 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
2 porce
Kuřecí mix 500 g
Cibule 2 ks
Šafrán mletý
Zázvor 1 člž
Olej olivový 160 ml
Sůl
Červené víno 200 ml
Pepř
Kořenová zelenina 650 g
Voda 200 ml
Pepř celý 2 ks
Česnek 2 strouž.
Mouka hladká 10 g
Cukr třtinový 1 člž
Cibule šalotka 1 ks
Bílé víno suché 50 ml
Šafrán 2 snít.
Rýže arborio 400 g
Vývar zeleninový 750 ml
Parmazán 100 g
Máslo 45 g
Kuřecí mix 500 g
Cibule 2 ks
Šafrán mletý
Zázvor 1 člž
Olej olivový 160 ml
Sůl
Červené víno 200 ml
Pepř
Kořenová zelenina 650 g
Voda 200 ml
Pepř celý 2 ks
Česnek 2 strouž.
Mouka hladká 10 g
Cukr třtinový 1 člž
Cibule šalotka 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!