Na másle s olejem zpěňte šalotku a restujte dosklovata. Přidejte maso, osolte, zasypte tymiánem a opékejte dozlatova. Podlijte vínem a nechte odpařit. Zalijte smetanou, rozdrobte do směsi bujon a nechte 5 minut probublávat. Opepřete, přidejte rajčata, špenát, promíchejte a odstavte z ohně.
2
Těstoviny uvařte dle návodu na obalu. Vmíchejte smetanovou omáčku a podávejte s parmazánem.
1
Na másle s olejem zpěňte šalotku a restujte dosklovata. Přidejte maso, osolte, zasypte tymiánem a opékejte dozlatova. Podlijte vínem a nechte odpařit. Zalijte smetanou, rozdrobte do směsi bujon a nechte 5 minut probublávat. Opepřete, přidejte rajčata, špenát, promíchejte a odstavte z ohně.
2
Těstoviny uvařte dle návodu na obalu. Vmíchejte smetanovou omáčku a podávejte s parmazánem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!