Řízky osolte, opepřete, posypejte kořením. Kuskus se lžící olivového oleje a rozdrobeným bujonem zalijte vodou a nechte nabobtnat. Rozpalte pánev na střední plamen a na slunečnicovém oleji osmažte maso z každé strany 7 minut.
2
Zeleninu přimíchejte ke kuskusu, zalijte dresingem z oleje, citronové šťávy a bylinek. Maso pokrájejte na plátky a podávejte s kuskusem, v doprovodu bílého vína.
1
Řízky osolte, opepřete, posypejte kořením. Kuskus se lžící olivového oleje a rozdrobeným bujonem zalijte vodou a nechte nabobtnat. Rozpalte pánev na střední plamen a na slunečnicovém oleji osmažte maso z každé strany 7 minut.
2
Zeleninu přimíchejte ke kuskusu, zalijte dresingem z oleje, citronové šťávy a bylinek. Maso pokrájejte na plátky a podávejte s kuskusem, v doprovodu bílého vína.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!