1
Ve střední míse promíchejte olej, obě hořčice, víno, tymián, rozmarýn, 2 lžičky sušeného česneku, papriku, sůl, pepř a rajčatové pyré. Řízky naložte do marinády a nechte 1 hodinu odležet v lednici.
2
Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Maso i s omáčkou přemístěte do zapékací mísy a zakryté pečte 30 minut. Odkryjte a 10–15 minut dopékejte dozlatova, případně polijte výpekem.
4
Oloupané brambory uvařte doměkka, 20 minut. Slijte, vložte máslo, osolte, přisypte zbylý česnek, vlijte teplé mléko a opatrně rozmačkejte. Následně vyšlehejte na jemnou kaši.
1
Ve střední míse promíchejte olej, obě hořčice, víno, tymián, rozmarýn, 2 lžičky sušeného česneku, papriku, sůl, pepř a rajčatové pyré. Řízky naložte do marinády a nechte 1 hodinu odležet v lednici.
2
Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Maso i s omáčkou přemístěte do zapékací mísy a zakryté pečte 30 minut. Odkryjte a 10–15 minut dopékejte dozlatova, případně polijte výpekem.
4
Oloupané brambory uvařte doměkka, 20 minut. Slijte, vložte máslo, osolte, přisypte zbylý česnek, vlijte teplé mléko a opatrně rozmačkejte. Následně vyšlehejte na jemnou kaši.