1
Olej rozpalte v pánvi, přidejte maso a z obou stran ho 3–4 minuty opékejte. Pak ho vyndejte z pánve, osolte ho a udržujte teplé. Naopak do pánve dejte plátky hub a zhruba 3 minuty je opékejte dohněda.
2
Pak vmíchejte česnek, smetanu a vývar a přiveďte k varu. Vařte asi 4–5 minut nebo do zhoustnutí. Podle chuti dosolte.
3
Do pánve vraťte maso a společně prohřejte. Podávejte spolu s vařenými fazolkami a mrkvičkou.
4
TIP: Kuřecí maso s omáčkou můžete podávat na jakékoliv vařené zelenině - třeba brokolici nebo kukuřičném klasu.
1
Olej rozpalte v pánvi, přidejte maso a z obou stran ho 3–4 minuty opékejte. Pak ho vyndejte z pánve, osolte ho a udržujte teplé. Naopak do pánve dejte plátky hub a zhruba 3 minuty je opékejte dohněda.
2
Pak vmíchejte česnek, smetanu a vývar a přiveďte k varu. Vařte asi 4–5 minut nebo do zhoustnutí. Podle chuti dosolte.
3
Do pánve vraťte maso a společně prohřejte. Podávejte spolu s vařenými fazolkami a mrkvičkou.
4
TIP: Kuřecí maso s omáčkou můžete podávat na jakékoliv vařené zelenině - třeba brokolici nebo kukuřičném klasu.