V hluboké pánvi rozpalte olej. Opečte na něm řízky, 2 minuty z každé strany, vyjměte. Přidejte máslo a osmahněte na něm očištěnou, najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Vsypte oloupanou petržel pokrájenou na klínky a restujte přibližně 3 minuty.
2
Maso vraťte zpátky a podlijte směsí vývaru, hořčice a medu. Zasypte tymiánem a přiveďte k varu. Osolte, opepřete a duste 20 minut doměkka. Před podáváním posypte nasekanou petrželovou natí.
1
V hluboké pánvi rozpalte olej. Opečte na něm řízky, 2 minuty z každé strany, vyjměte. Přidejte máslo a osmahněte na něm očištěnou, najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Vsypte oloupanou petržel pokrájenou na klínky a restujte přibližně 3 minuty.
2
Maso vraťte zpátky a podlijte směsí vývaru, hořčice a medu. Zasypte tymiánem a přiveďte k varu. Osolte, opepřete a duste 20 minut doměkka. Před podáváním posypte nasekanou petrželovou natí.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!