1
Předehřejte troubu na 200 °C gril nebo rozpalte zahradní gril. Promíchejte koření, sůl a mouku. Ve vzniklé směsi obalte maso.
2
Vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a zakapejte olejem. Pečte 30 minut dokřupava.
3
Nivu, smetanu a majonézu rozmíchejte dohladka. Přidejte česnek a citronovou šťávu. Odložte do chladu.
4
Rozehřejte máslo. Přidejte tabasco, hořčici a po prohřátí vypněte. Hotové kousky vykoupejte v omáčce. Podávejte se sýrovým dipem, zeleninovými hranolky a bílým vínem.
1
Předehřejte troubu na 200 °C gril nebo rozpalte zahradní gril. Promíchejte koření, sůl a mouku. Ve vzniklé směsi obalte maso.
2
Vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a zakapejte olejem. Pečte 30 minut dokřupava.
3
Nivu, smetanu a majonézu rozmíchejte dohladka. Přidejte česnek a citronovou šťávu. Odložte do chladu.
4
Rozehřejte máslo. Přidejte tabasco, hořčici a po prohřátí vypněte. Hotové kousky vykoupejte v omáčce. Podávejte se sýrovým dipem, zeleninovými hranolky a bílým vínem.