1
V misce promíchejte majonézu s dijonskou hořčicí. Vzniklým dresinkem pomažte obě poloviny podélně rozkrojených rohlíků.
2
Spodní části obložte plátky čedaru překrojenými na trojúhelníky.
3
Na rozpálené pánvi opečte slaninu dokřupava a odložte na papírový ubrousek. Snižte plamen a ve výpeku orestujte kuřecí maso z obou stran 5 minut, osolte a opepřete.
4
Hotový steak nakrájejte na tenké plátky. Položte je na čedar a navrch dejte připravený plátek slaniny.
5
Nakonec vložte plátky avokáda zakapané citronovou šťávou. Horní polovinu rohlíku zasypte lístky čerstvého koriandru a přiklopte vrchními částmi rohlíků.
1
V misce promíchejte majonézu s dijonskou hořčicí. Vzniklým dresinkem pomažte obě poloviny podélně rozkrojených rohlíků.
2
Spodní části obložte plátky čedaru překrojenými na trojúhelníky.
3
Na rozpálené pánvi opečte slaninu dokřupava a odložte na papírový ubrousek. Snižte plamen a ve výpeku orestujte kuřecí maso z obou stran 5 minut, osolte a opepřete.
4
Hotový steak nakrájejte na tenké plátky. Položte je na čedar a navrch dejte připravený plátek slaniny.
5
Nakonec vložte plátky avokáda zakapané citronovou šťávou. Horní polovinu rohlíku zasypte lístky čerstvého koriandru a přiklopte vrchními částmi rohlíků.