1
Vyjměte z balení kuřecí křídla, opláchněte je, osušte papírovou utěrkou a nakrájejte na jednotlivé porce v kloubech. Konce křídel využijte na vývar do polévky. Větší kusy křídel rozdělte ještě na dvě části v kloubu. V míse smíchejte 60 ml oleje spolu se lžičkou mleté pálivé papriky, osolte a opepřete a nechte 60 minut odležet v lednici.
2
Do jiné mísy vsypte 2 lžíce hladké mouky, ½ lžičky prášku do pečiva a promíchejte. V mouce obalte marinovaná křídla a dejte je na talíř.
3
V hrnci rozpalte 400 ml oleje, postupně v něm křidélka osmažte z obou stran po dobu 3 minut dozlatova a poté vyjměte na papírovou utěrku.
4
Očistěte 2 mrkve a 2 stonky řapíkatého celeru. Nakrájejte je na hranolky o délce 8 cm. Zeleninu položte na servírovací talíř, doprostřed dejte česnekový dip Albert. Podávejte se 4 krajíci Mistrovského chleba. Dobrou pikantní chuť!
1
Vyjměte z balení kuřecí křídla, opláchněte je, osušte papírovou utěrkou a nakrájejte na jednotlivé porce v kloubech. Konce křídel využijte na vývar do polévky. Větší kusy křídel rozdělte ještě na dvě části v kloubu. V míse smíchejte 60 ml oleje spolu se lžičkou mleté pálivé papriky, osolte a opepřete a nechte 60 minut odležet v lednici.
2
Do jiné mísy vsypte 2 lžíce hladké mouky, ½ lžičky prášku do pečiva a promíchejte. V mouce obalte marinovaná křídla a dejte je na talíř.
3
V hrnci rozpalte 400 ml oleje, postupně v něm křidélka osmažte z obou stran po dobu 3 minut dozlatova a poté vyjměte na papírovou utěrku.
4
Očistěte 2 mrkve a 2 stonky řapíkatého celeru. Nakrájejte je na hranolky o délce 8 cm. Zeleninu položte na servírovací talíř, doprostřed dejte česnekový dip Albert. Podávejte se 4 krajíci Mistrovského chleba. Dobrou pikantní chuť!