1
Promíchejte ingredience na marinádu - sezamový olej, cukr, lžíci oleje, med, kečup, vinný ocet, sůl a pepř.
2
Maso nechte v marinádě ležet alespoň 30 minut.
3
V jiné misce smíchejte suroviny na těstíčko - mouku, kypřicí prášek, škrob, vejce, sůl a lžíci oleje.
4
Maso vyjměte z marinády (nevylévejte), nechte okapat, obalte v těstíčku a smažte dozlatova na rozpáleném oleji.
5
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
6
V hluboké pánvi přiveďte marinádu k varu a zredukujte do zhoustnutí.
7
Sejměte z ohně a vložte maso. Opatrně promíchejte, posypejte jarní cibulkou a sezamem. Podávejte s rýží.
1
Promíchejte ingredience na marinádu - sezamový olej, cukr, lžíci oleje, med, kečup, vinný ocet, sůl a pepř.
2
Maso nechte v marinádě ležet alespoň 30 minut.
3
V jiné misce smíchejte suroviny na těstíčko - mouku, kypřicí prášek, škrob, vejce, sůl a lžíci oleje.
4
Maso vyjměte z marinády (nevylévejte), nechte okapat, obalte v těstíčku a smažte dozlatova na rozpáleném oleji.
5
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
6
V hluboké pánvi přiveďte marinádu k varu a zredukujte do zhoustnutí.
7
Sejměte z ohně a vložte maso. Opatrně promíchejte, posypejte jarní cibulkou a sezamem. Podávejte s rýží.