1
Maso očistěte a nakrájejte na kousky. Oloupanou šalotku nadrobno, slaninu na kostičky. Omytou brokolici rozdělte na růžice a čedar nastrouhejte.
2
Na másle zpěňte šalotku se slaninou. Vsypte maso, osolte a opepřete. Po 3 minutách vložte brokolici. Opékejte další 3 minuty a přidejte noky. Podlijte vínem, vývarem a restujte, dokud se tekutina neodpaří.
3
Přendejte do olejem vymazané zapékací misky, zasypte sýrem a pečte 10 minut na 200 °C.
4
Podávejte posypané petrželkou.
1
Maso očistěte a nakrájejte na kousky. Oloupanou šalotku nadrobno, slaninu na kostičky. Omytou brokolici rozdělte na růžice a čedar nastrouhejte.
2
Na másle zpěňte šalotku se slaninou. Vsypte maso, osolte a opepřete. Po 3 minutách vložte brokolici. Opékejte další 3 minuty a přidejte noky. Podlijte vínem, vývarem a restujte, dokud se tekutina neodpaří.
3
Přendejte do olejem vymazané zapékací misky, zasypte sýrem a pečte 10 minut na 200 °C.
4
Podávejte posypané petrželkou.