1
Očištěné maso naklepejte, osolte a opepřete. Potřete 3 lžícemi jogurtu, smíchanými s chilli a marinujte alespoň dvě hodiny.
2
Cornflakes trochu podrťte. Kuřecí plátky obalte v těstíčku z vejce, hladké mouky a 50 ml mléka. Pak obalte v cornflakes. Rukou je jemně do masa přitlačte.
3
Ihned smažte v rozpáleném oleji dozlatova.
4
Salát připravte z nakrájené okurky, rajčat, ledového salátu a žluté papriky. Přidejte lístky petržele.
5
Dip nachystejte z 1 kelímku bílého jogurtu a 2 rozmělněných stroužků česneku. Osolte dle chuti.
6
Podávejte se salátem a česnekovým dipem.
1
Očištěné maso naklepejte, osolte a opepřete. Potřete 3 lžícemi jogurtu, smíchanými s chilli a marinujte alespoň dvě hodiny.
2
Cornflakes trochu podrťte. Kuřecí plátky obalte v těstíčku z vejce, hladké mouky a 50 ml mléka. Pak obalte v cornflakes. Rukou je jemně do masa přitlačte.
3
Ihned smažte v rozpáleném oleji dozlatova.
4
Salát připravte z nakrájené okurky, rajčat, ledového salátu a žluté papriky. Přidejte lístky petržele.
5
Dip nachystejte z 1 kelímku bílého jogurtu a 2 rozmělněných stroužků česneku. Osolte dle chuti.
6
Podávejte se salátem a česnekovým dipem.