1
Smíchejte hořčici s medem, bílým vinným octem a prolisovaným česnekem. Osolte a opepřete a ⅓ uschovejte na přípravu dresinku.
2
Kuřecí prsa osolte a opepřete, potřete hořčičnou směsí a grilujte pod poklicí 6 minut z každé strany.
3
Do zbylé hořčičné směsi přimíchejte 2 lžíce olivového oleje a lžičku bílého vinného octa.
4
Broskve pokrájejte na půlměsíčky, salátovou okurku a šalotku na tenké půlměsíčky. Smíchejte s bazalkou a servírujte spolu s grilovaným kuřetem.
5
TIP : užijte si letní chuť broskví
6
Vitaminu C a A – zdroj vitamínu C a A , přispívají k normální funkci imunitního systému.
1
Smíchejte hořčici s medem, bílým vinným octem a prolisovaným česnekem. Osolte a opepřete a ⅓ uschovejte na přípravu dresinku.
2
Kuřecí prsa osolte a opepřete, potřete hořčičnou směsí a grilujte pod poklicí 6 minut z každé strany.
3
Do zbylé hořčičné směsi přimíchejte 2 lžíce olivového oleje a lžičku bílého vinného octa.
4
Broskve pokrájejte na půlměsíčky, salátovou okurku a šalotku na tenké půlměsíčky. Smíchejte s bazalkou a servírujte spolu s grilovaným kuřetem.
5
TIP : užijte si letní chuť broskví
6
Vitaminu C a A – zdroj vitamínu C a A , přispívají k normální funkci imunitního systému.