1
Kaštany vložte do hrnce a pět minut vařte. Slijte a za tepla oloupejte. Pak znovu vařte 25 minut doměkka. Slité, okapané kaštany nahrubo nasekejte. Troubu rozehřejte na 220 °C.
2
Houby namočte do vína a dejte stranou. Šalotky opečte na másle dozlatova a zchladlé přesuňte k houbám. Přidejte tymián, kaštany, toustový chléb, klobásku, šlehačku a promíchejte.
3
Kuře dobře nasolte (i zevnitř) a vyplňte nádivkou. Otvor spojte párátky nebo sešijte. Vložte do pekáče zády vzhůru, podlijte trochou vody a dejte péct. Po 10 minutách snižte teplotu na 170 °C a pečte tři až tři a půl hodiny. Během pečení položte na kuře kousky másla a v polovině obraťte.
4
Batáty omyjte a se slupkou nakrájejte na hranolky. Smíchejte s olivovým olejem, rozmarýnem a nasekaným česnekem. Posolte, vložte do trouby a pečte 30 až 40 minut.
1
Kaštany vložte do hrnce a pět minut vařte. Slijte a za tepla oloupejte. Pak znovu vařte 25 minut doměkka. Slité, okapané kaštany nahrubo nasekejte. Troubu rozehřejte na 220 °C.
2
Houby namočte do vína a dejte stranou. Šalotky opečte na másle dozlatova a zchladlé přesuňte k houbám. Přidejte tymián, kaštany, toustový chléb, klobásku, šlehačku a promíchejte.
3
Kuře dobře nasolte (i zevnitř) a vyplňte nádivkou. Otvor spojte párátky nebo sešijte. Vložte do pekáče zády vzhůru, podlijte trochou vody a dejte péct. Po 10 minutách snižte teplotu na 170 °C a pečte tři až tři a půl hodiny. Během pečení položte na kuře kousky másla a v polovině obraťte.
4
Batáty omyjte a se slupkou nakrájejte na hranolky. Smíchejte s olivovým olejem, rozmarýnem a nasekaným česnekem. Posolte, vložte do trouby a pečte 30 až 40 minut.