ReceptyKuře s hořčičnou omáčkou a pestrobarevnou rýží
Kuře s hořčičnou omáčkou a pestrobarevnou rýží
Omáčka z dijonské hořčice dodá jemnému kuřecímu masu a kapustičkám ten správný šmrnc.
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Kuřecí prsní řízky 4 ks
Sůl
Mouka hladká 1 plž
Smetana na vaření 100 ml
Vývar kuřecí 300 ml
Hořčice hrubozrnná 1 plž
Rýže BIO 250 g
Kapusta růžičková 350 g
Máslo 3 plž
Kuřecí prsní řízky 4 ks
Sůl
Mouka hladká 1 plž
Smetana na vaření 100 ml
Vývar kuřecí 300 ml
Hořčice hrubozrnná 1 plž
Rýže BIO 250 g
Kapusta růžičková 350 g
Máslo 3 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!